Talne obloge

NIKA 1 142

Talne obloge za majhne in velike prostore

Pri nas vam nudimo različne epoksi talne obloge, ki imajo odlične lastnosti. Odporne so na mehanske in kemijske pritiske. Imajo izredno dolgo življenjsko dobo in so enostavne za vzdrževanje. Talne obloge iz epoksi smol so še posebej primerne za prostore, kjer je potrebno nenehno nadzirati stopnjo onesnaženosti. Takšni prostori so različni laboratoriji, kuhinje, predelovalnice hrane in ostali prostori, kjer količina onesnaženosti s prašnimi delci vpliva na kakovost izdelkov. Epoksi talne obloge ne vpijajo vode, ne zadržujejo prahu in umazanije. Čiščenje je enostavno in hitro.

Epoksi talna obloga je posebej primerna za prostor, ki ima veliko pretočnost ljudi in je ga potrebno pogosto očistiti. Takšni prostori se nahajajo v bolnišnicah, šolah, vrtcih in trgovskih centrih. Epoksi talna obloga pa je primerna tudi za stanovanje.

Talne in stenske obloge za kopalnice in kuhinje

Epoksi talne obloge so primerne za različne prostore v stanovanju. Za uporabo v stanovanju so primerni tudi epoksi talni premazi. V stanovanju namreč ni velikih mehanskih obremenitev in za zaščito tal in sten zadostuje premaz. Talni premazi se nanašajo direktno na betonsko površino v debelini med 100 in 500 mikronov. V talni premaz je mogoče dodati tudi polnila, ki ustvarijo strukturo. Takšna struktura ima izredno drobno zrnavost in preprečuje zdrse.

Epoksi talne obloge za kopalnice in kuhinje so ves čas izpostavljene pritiskom. Tla v teh prostorih se umažejo hitreje kot v ostalih delih stanovanja. Dobra lastnost talne obloge za kopalnice in kuhinje je, da je odporna na vodo in jo ne vsrkava. V teh prostorih se nam pogosto zgodi, da nam na tla pade posoda s tekočino. Ker jo talne obloge iz epoksi smol ne bodo vsrkale vase, tudi po nezgodi madež ne bo viden. Talne obloge za kuhinjo ali kopalnico imajo lahko visok sijaj in lepo dopolnijo elegantni videz prostora. Če želite mat videz, vam bomo v talno oblogo dodali polnila. S tem pa bodo tla bolj hrapava in vam na njih ne bo nikoli zdrsnilo.

Talne obloge so primerne za prostore z različno namembnostjo. Bi tudi vi radi imeli talne obloge, ki so odporne na mehanske vplive in imajo dekorativno funkcijo? Za več informacij ali cenik nam pošljite povpraševanje.

Kontakt

ANDREJ ZORČ S.P.
Savska cesta 16,
4264 Bohinjska Bistrica

e-mail: andrej.zorc73@gmail.com
mobi: 051 331 535

Išči po strani