Sanacija tal

DSC00785_nas

Sanacije tal v stanovanjih, proizvodnih prostorih in garažah

Sanacije tal so lahko izredno zahtevne in običajno zahtevajo kar nekaj časa. Pri nas vam nudimo sanacije betonskih tal v delavnicah, garažah, skladiščnih in drugih prostorih. Do nedavnega je bil beton material, ki je pokrival tla v tovrstnih prostorih. Žal pa beton ni dovolj odporen na mehanske in kemične pritiske. Hitro se začne lomiti in krušiti. Takšna tla pa so nevarna, saj se poveča možnost poškodb uporabnikov. Vse več ljudi se odloča za sanacije takšnih tal.

Postopek sanacije betonskih tal

Najprej je potrebno odstraniti vse dele betona, ki se ne držijo podlage. Podlago obdelamo z brušenjem, frezanjem in peskanjem. Kombinacija obdelave je odvisna od posameznega primera. Nastale luknje in razpoke u podlagi je potrebno zaliti in površino ustrezno izravnati z epoksi malto. Naslednjo stopnjo sanacije betonskih tal predstavlja čiščenje površine, da z nje odstranimo vse nečistoče, ki bi lahko kasneje vplivale na kakovost barve.

Epoksi tlaki pa zahtevajo tudi ustrezno temperaturo in vlažnost zraka. Pred samim začetkom polaganja epoksi tlaka moramo te pogoje zagotoviti. Sanacija tal je končana, ko je epoksi tlak v zadostnih plasteh nanesen na podlago. Prostor z epoksi tlaki lahko začnemo uporabljati takoj, ko se ta v celoti posuši. Sanacije tal z epoksi tlaki so izredno popularne. Epoksi tlaki se lahko nanašajo na svež beton in talne betonske plošče, ki so brez hidroizolacije. V takem primeru moramo uporabiti epoksi tlake, ki so paroprepustni.

Sanacija kopalnice

Sanacija kopalnice z epoksi tlaki je danes vedno bolj priljubljena. Epoksi tlaki so lahki za vzdrževanje in ne vpijajo vode. Epoksi tlaki so vzdržljivi in imajo dolgo življenjsko dobo. Epoksi premazi so primerni za stene. Zaščitijo jih pred vlago in umazanijo. Sanacija kopalnice mora biti opravljena temeljito in strokovno. Samo tako se boste izognili ponovni sanaciji kopalnice v zelo kratkem času.

Sanacije tal v stanovanjih, proizvodnih prostorih in garažah morajo izvesti strokovnjaki. Ti imajo prave pripomočke in dolgoletne izkušnje. Zaupajte nam izvedbo sanacije prostorov in se prepričajte o kakovosti naših storitev!

Kontakt

ANDREJ ZORČ S.P.
Savska cesta 16,
4264 Bohinjska Bistrica

e-mail: andrej.zorc73@gmail.com
mobi: 051 331 535

Išči po strani