Epoksidni premazi

NIKA 1 132

Epoksi premaz za beton

Epoksi premazi za beton so dobrodošla rešitev za zaščito betonskih tal v različnih halah in skladiščih. Nudijo mehansko in kemijsko zaščito. Hkrati pa polepšajo prostor. Epoksi premazi za beton pridejo v standardnih barvah. Na vašo željo pa lahko namešamo poljubno barvo, ki se bo lepo podala v prostor.

Epoksi premaz (epoxi premaz)je narejen na osnovi epoksi smol, ki jim v procesu obdelave primešajo topila in druge dodatke, ki so namenjeni zaviranju ali pospeševanju vezenja. Uporabljajo pa tudi dodatke, ki uravnavajo razlivnost in viskoznost premaza. Epoksi premazi (epoxi premazi) so narejeni iz sestavin, ki so prijazne okolju. Vedno bolj se uveljavljajo epoksi premazi, ki so narejeni na vodni osnovi, ki so prijazni tako do uporabnikov kot tudi do narave. Epoksi premaz ni alergen in ne predstavlja nikakršne grožnje zdravju uporabnika.

Epoksidni premazi – načini uporabe

Epoksidni premazi za tla so odlična rešitev za zaščito velikih talnih površin v objektu. Najpogosteje se epoksidni premazi uporabljajo v različnih industrijah za zaščito proizvodnih hal, skladišč in garaž z manjšimi obremenitvami. Epoksidni premazi so dobrodošli tudi v prostorih, kjer je potrebno regulirati stopnjo onesnaženosti (laboratorij, predelava hrane). Premazi za tla imajo številne dobre lastnosti: umazanija se nanje ne prijema in ne vpijajo vlage. Uporabljeni so na površinah, kjer je pretočnost ljudi relativno velika. Vse pogosteje se uporabljajo v bolnišnicah, vrtcih, salonih in trgovinah. Premazi za tla so lepi in imajo tudi dekorativno funkcijo.

Epoksi premazi – prednosti

Epoksidni premaz je odporen na vodo in umazanijo, ki se v prostoru lahko nabira. Epoksidni premaz je enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Ima tudi dekorativno funkcijo. Številni zadovoljni uporabniki radi izpostavijo, da imajo premazi za beton dolgo življenjsko dobo in da se obrabijo izredno počasi.

Kontakt

ANDREJ ZORČ S.P.
Savska cesta 16,
4264 Bohinjska Bistrica

e-mail: andrej.zorc73@gmail.com
mobi: 051 331 535

Išči po strani